EL-INSTALLATØR MED SPISSKOMPETANSE

Behøver din bedrift en el-installatør med lang erfaring og spisskompetanse innen installasjon og vedlikehold av elektriske anlegg? Wennevold's Elektro utfører alt innen elektro-installasjon, belysning, energiforsyning oppvarming og rådgivning.


Spisskompetanse og erfaring innen el-installasjon

Med en el-installatør fra Wennevold's Elektro får deres bedrift eller organisasjon fagfolk med spisskompetanse på installasjon, kontroll og vedlikehold av større elektriske anlegg. Stadig flere bedrifter ser at de kan spare store utgifter som i dag går til elektrisitet kan bli spart ved å la vår el-installatør montere et moderne og energieffektivt elektrisk anlegg. I tilegg til installasjoner, kan vår spesialist også hjelpe til med periodiske kontroller, belysning, energiforsyning, varmetilførsel og tele- og datanett.


Oslos ledende el-installatør

Vi jobber for å være Oslo-områdets ledende el-installatør, og med 30 års erfaring og spisskompetanse har vi bygget opp et godt renommé og en bredt spekter av oppdragsgivere.

For bedrifter og organisasjoner kan vår el-installatør skreddersy akkurat det telenettet og det utstyret den behøver for å være mest mulig operativ, effektiv og tilgjengelig. Vår el-spesialist har også erfaring i montering av alarm- og sikkerhetssystemer.