ELEKTRIKER i Oslo og Akershus

Wennevold's Elektro AS er en autorisert installatør og elektriker med kompetanse på installasjon og reparasjon av større elektriske installasjoner. Wennevold's Elektro AS er en elektroentreprenørbedrift med over 30 års erfaring innen elektroinstallasjon i Oslo og Akershus

Elektriker - Installasjon, ettersyn og reparasjon

Wennevold's Elektro AS er en autorisert installatør/elektriker med spisskompetanse innen elektroinstallasjon og større elektriske anlegg. En elektriker fra Wennevold's Elektro AS sørger for at bedriften har effektive, stabile og moderne elektrikse løsninger. Våre elektrikertjenester inkluderer blant annet belysning, energiforsyning, oppvarming, tele og data, alarm- og sikkerhetssystemer og rådgivende ingeniørtjenester.

Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om effektiv elektriker i Oslo og Akershus.

Elektriker i 30 år

Vi har jobbet som elektriker i over 30 år. Derfor har vi bygget opp et stort kundegrunnlag og en unik kompetanse på elektroinstallasjoner. Som elektriker kan vi naturligvis også gjennomføre en kontroll av det elektriske anlegget. En måte å gjøre dette på er å sette opp en fast avtale. Vi sender en elektriker for eksempel hvert femte år til ettersyn av det elektriske.

Vi har et bredt kundegrunnlag innen det private næringsliv og offentlige etater.

Dersom du har behov for en elektriker ønsker vi din bedrift eller organisasjon hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi setter vår ære i å være fleksible og ha kort responderingstid, da vi vet at elektriske installasjoner ikke alltid går ned under normal arbeidstid.