TJENESTER

Våre tjenester omfatter alt innen tradisjonell elektroinstallasjon. Det favner nybygg og rehabiliteringer av både privatboliger og næringsbygg. For privatmarkedet tilbyr vi både tradisjonelle sterkstrømsanlegg og energieffektive styringssystemer, såkalte Smarthusløsninger.

Det innebærer at du på en enkel måte styrer lys og varme fra en eller flere sentraler, og kan skreddersy ulike faste innstillinger. Slike løsninger finnes også trådløst, som er spesielt aktuelt ved rehabiliteringer for å slippe å strekke kabler i vegger og tak til hvert kontaktpunkt.

Skreddersydde løsninger

For bedrifter kan vi i tillegg skreddersy akkurat det telenettet og det utstyret den trenger for å være operative, effektive og tilgjengelige. Vi har også lang erfaring i å montere alarm- og sikkerhetssystemer med ulike varslingsformer.


Serviceavtale for bedrifter

Mange bedrifter har også sett verdien i å opprette en fast serviceavtale med oss. Dette som en rimelig forsikring om at telenettet og øvrige installasjoner får nødvendig vedlikehold og oppfølging som forebygging av driftsstans. Dessuten utfører vi lovpålagt periodisk kontroll av elektrisk installasjon og elektrisk utstyr.

Vi setter vår ære i å være fleksible og ha kort responderingstid.
Elektroinstallasjon i større saler.
Elektroinstallasjon i næringsbygg.
Elektroinstallasjon i større lokaler.