GOD BELYSNING - EFFEKTIVT OG ENERGISPARENDE

Belysning er viktig både på arbeidsplassen og i boligen, og riktig belysning har en enorm påvirkning på de ansattes trivsel, helse og effektivitet. Med gode løsninger vil arbeidsplassen oppleves bedre og dermed øke effektiviteteten til arbeidstakerene.

Wennevold's Elektro er elektriker og autorisert installatør av belysning i Oslo og Akershus. Trenger din bedrift eller ditt hjem å bytte til bedre løsninger kan vi bistå.


Belysning for offentlige etater og det private næringsliv

Vi har arbeidet med installasjon av belysning for institusjoner, offentlige etater og det private næringsliv i over 30 år. Riktig planlegging, belysning og bruk av elektriske anlegg forenkler tilværelsen for våre kunder. Vår oppgave er derfor å sørge for at teknologien fungerer og dermed sikrer en god belysning.

I tillegg til belysning kan vi også tilby tjenester som el-sjekk energiforsyning, oppvarming, tele og data, alarm- og sikkerhetssystemer, periodisk kontroll og rådgivende ingeniørtjenester. Alle våre ansatte fagfolk har spisskompetanse og erfaring i installasjon av større anlegg til bedrifter, institusjoner og offentlige etater.