AHLSELL

Med en samarbeidspartner som Ahlsell fungerer vår logistikk optimalt og vi har tilgang til et unikt produktutvalg innen VVS, VA, industri, elektro og kulde, samt verktøy og arbeidsklær av høy kvalitet.


Ahlsell - En god samarbeidspartner

Ved å bruke Ahlsell som en av våre nærmeste samarbeidspartnere, har vi tilgang til en av de fremste ekspertene på effektive løsninger innen logistikk. Som en av landets største fullsortimentsgrossister har Ahlsell et unikt produktutvalg innen VVS, VA, industri, elektro og kulde. I tillegg fører Ahlsell også kvalitetsmerker innen arbeidsklær og verktøy som gjør det enklere å være fagmann. Ahlsell-konsernet har over 200 avdelinger i Norden og kan derfor kalle seg en nordisk bransjeleder innen installasjonsprodukter, verktøy og arbeidsklær.


Viktige og kvalitetsrike komponenter

For at vi som totalleverandør av elektriske installasjoner skal kunne gjøre et stykke kvalitetsarbeid, er vi også avhengig av samarbeidspartnere som Ahlsell, som bidrar med viktige komponenter i produktet.

Etter å ha feiret sitt 130 års jubileum i 2007, forstår man på alvor hvilken kvalitet og kompetanse Ahlselll kan bidra med i vår bransje. I tillegg til Ahlsell-konsernet samarbeider vi også med en rekke andre bedrifter for å kunne tilby våre kunder det aller beste sluttresultatet.