EL-FAG EKSPERTER - WENNEVOLD'S ELEKTRO AS

Innen en viktig bransje som el-fag, er det viktig at absolutt alle medarbeidere sitter på riktig utdanning, erfaring og spisskompetanse. Vi tilbyr alt innen elektrisk installasjon til offentlige etater, organisasjoner og privat næringsliv.

Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om el-fag i Oslo og Akershus.


El-fag - En bedrift med spisskompetanse

Det blir stadig høyere krav til el-fag og de som daglig arbeider innen dette området. Derfor stilles det også høye krav til oss i forhold til kursing og videreutdanning innen el-fag. I dagens moderne samfunn der bruken av elektrisitet stiger like hurtig som prisene gjør det, har moderne el-fag startet å fokusere på energisparing og energieffektive løsninger som gjør det både billigere og enklere for bedrifter og organisasjoner. Våre ansatte elektroinstallatører er alltid oppdatert innen det nyeste fra el-fag når det gjelder elektriske installasjoner og alt relatert til dette.


Tilbyr våre tjenester til privatpersoner og bedrifter i Oslo og Akershus

Med yrkesstolthet og respekt ovenfor el-fag, ønsker vi å tilby institusjoner, det private næringsliv og offentlige etater de absolutt beste løsningene. I tillegg til jevnlig oppdatering av kunnskap i el-fag, er det også nødvendig med gode lagspillere, flytende kommunikasjon og en blanding av erfarne fagmenn og nye sultne lærlinger.