ELEKTRISK ANLEGG

På tide å skifte elektrisk anlegg? Wennevold's Elektro har spisskompetanse i installasjon av større el-anlegg for institusjoner, offentlige etater og det private næringsliv. Over 30 års erfaring med elektro-installasjon.

Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om skifte av elektrisk anlegg.


Elektrisk anlegg - Montere el-anlegg

Planlegging og riktig bruk av et elektrisk anlegg forenkler tilværelsen til de mange brukere på kontorer, skoler og andre steder. Et el-anlegg har også høy betydning i forhold til brukernes helse, velvære og trivsel. Wennevold's Elektro har lang erfaring og spisskompetanse innen installasjon, ettersyn og vedlikehold av el-anlegg for bedrifter, organisasjoner og offentlige etater. Et godt elektrisk anlegg vil både bidra til å spare penger, samt at brukere av bygningen vil oppleve et bedre inneklima og dermed større effektivitet.


Avtal regelmessig kontroll av el-anlegget

Vi tilbyr også avtaler der vi gjennomfører en sjekk av deres el-anlegg med faste mellomrom. Det er viktig å huske at selv et moderne elektrisk anlegg har en begrenset levetid. Og nettopp av denne grunn kan det være en god investering å la oss undersøke deres el-anlegg.

I tillegg til installasjon og ettersyn av elektrisk anlegg, har vi kompetanse innen montering av spredenett for data, tele og fiberinstallasjoner, alt innen elektroinstallasjon, belysning, oppvarming, rådgivning og større elektrisk anlegg.

Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om skifte av elektrisk anlegg.