ELEKTRO INSTALLASJON

Med lang erfaring innen elektro-installasjon utfører vi montering og ettersyn at elektriske installasjoner for bedrifter, institusjoner og offentlige etater. Ta kontakt med oss dersom det er behov for en erfaren fagmann med spisskompetanse.

Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om elektroinstallasjon i Oslo og Akershus.

Elektriske installasjoner

Med over 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss en bred kundeportefølje og et godt rykte. Vårt mål er å være en av de ledende bedriftene innen elektroinstallasjon i nye og eldre bygg og boliger i Oslo og Akershus.


Ta kontakt med oss her, for å stille spørsmål eller lage en avtale med oss.

Installasjoner i nye og eldre bygg og boliger

Vi har lang erfaring innen elektroinstallasjoner, montering av spredenett for data og tele, fiberinstallasjoner og kontroll av elektriske installasjoner. Vi leverer og monterer elektriske installasjoner til offentlige etater, institusjoner og aktører i det private næringsliv. Wennevold's Elektro kan utføre installasjoner både i nye og litt eldre bygg og boliger.

Fleksibilitet og kundens behov

Vi i Wennevold's Elektro AS arbeider ut ifrai forhold til kundens behov og vi legger vekt på å være fleksible, for å gjøre deg, som kunde, fornøyd. Vi prøver å respondere innen kort tid og sørger for at dine elektriske installasjoner blir montert og kvalitetssikret.


Trenger du en erfaren ekspert på elektroinstallasjon, ber vi deg om å ta kontakt med oss.