ELEKTROINSTALLATØR

Våre erfarne elektroinstallatører sørger for en trygg montering av elektriske anlegg til institusjoner, offentlige etater og det private næringsliv.


Elektroinstallatører med lang erfaring

Behøver dere en erfaren elektroinstallatør med spisskompetanse på installasjon av større elektriske anlegg, kan Wennevold's Elektro hjelpe. Våre elektroinstallatører har lang erfaring med kontorer, skoler og andre større bygninger i Oslo-området. Med over 30 år i bransjen kan vi love god service og kvalitetsarbeid fra våre medarbeidere. Vi holder oss alltid oppdatert innen den siste teknologiske utviklingen, og deltar jevnlig på kurs og videreutdanning.


Montering av spredenett og fiberinstallasjon

Våre elektroinstallatører har utført flere store oppdrag for institusjoner, offentlige etater og det private næringsliv. I tillegg til elektriske anlegg, kan vår elektroinstallatør hjelpe med belysning, montering av spredenett for data, tele og fiberinstallasjoner, oppvarming, energiforsyning og periodisk kontroll.


Rask responstid i Oslo-regionen

Trenger din bedrift eller organisasjon en dyktig og effektiv elektroinstallatør er det bare å kontakte oss. Vi tilbyr en hurtig responderingstid og våre elektroinstallatører står alltid klare for nye oppdrag. Vår visjon er å være en av de ledende innen installasjon i Oslo-regionen.