Energisparing med moderne elektriske anlegg

Energisparing visuelt fremstilt med energipærer.

Energisparing sparer både miljøet og lommeboken. Energisparing oppnås best ved å skifte ut et gammelt elektrisk anlegg med et moderne elektrisk anlegg. I tillegg til energisparing kan bedriften spare store elektrisitetsutgifter? Wennevold's Elektro har lang erfaring og spisskompetanse i elektroinstallasjon av moderne el-anlegg.

Kontakt Wennewold's Elektro AS for mer informasjon om energisparing i Oslo og Akershus.


Energisparing - Spar store utgifter

Stadig flere bedrifter fokuserer på energisparing ettersom strømprisene har ligget på et høyt nivå over lengre tid, og man nå kan spare sin bedrift eller organisasjon for store utgifter ved hjelp av effektiv energisparing. Vi har spisskompetanse på installasjon av større elektriske anlegg som er energieffektive, enkle i bruk og som man kan oppnå en betydelig energisparing på. Vi har i mange år hjulpet institusjoner, offentlige etater og næringsliv med energisparing, belysning, varmetilførsel, rådgivning og installasjon av elektriske anlegg.


Installerer også telenett, samt alarm- og sikkerhetssystemer

I tillegg til energisparing tilbyr vi også bedrifter og organisasjoner å få installert telenett og utstyr som er skreddersydd etter deres behov. Vi har også erfaring i å montere alarm- og sikkerhetssystemer med ulike varslingsformer.