FIBEROPTIKK - FIBERINSTALLASJONER FRA WENNEVOLD'S ELEKTRO

Med fiberoptikk oppnår man en betydelig bedre stabilitet og høyere hastighet enn med kabler som har metallkjerne. Vi utfører fiberinstallasjoner for kunder innen det private næringsliv og det offentlige.


Kontakt Wennevold's Elektro AS for mer informasjon om fiberoptikk.

Fiberoptikk - Hastighet og stabilitet

Ved hjelp av fiberoptikk vil man få en vesentlig hurtigere og mer stabil tele- og datakommunikasjon enn det de fleste har i dag. I motsetning til tradisjonelle kabler med metallkjerne, vil kabler med fiberoptikk ikke forstyrres av omgivelsene, og dette er forklaringen til økt hastighet og stabilitet i nettverket. Fiberoptikk er rett og slett lys som sendes gjennom kabler. Andre forklaringer på framgangen til fiberoptikk er blant annet at de har en enorm overføringskapasitet, lav vekt, små dimensjoner og de er upåvirkede av elektriske signaler.


Installererer fiberopptikk for bedrifter og offentlige etater i Oslo-området

Vi i Wennevold's Elektro utfører installasjon av fiberoptikk for bedrifter, organisasjoner og offentlige etater som ønsker et hurtig stabilt nettverk. Vi har lang erfaring og spisskompetanse innen blant annet fiberoptikk, belysning, energiforsyning, oppvarming og alt innen elektroinstallasjon. I over 30 år har vi sørget for elektroinstallasjoner for våre kunder i Oslo-området.